Bekijk onze reviews op

Trustpilot
Model Image
Model Image

Apple

iPhone 13 reparatie

A2653 (Global)

Released op 24-09-2021

ALLE Apple iPhone 13 REPARATIES

iPhone 13 reparatie kosten

De iPhone 13, met zijn geavanceerde technologie en strak design, is snel een favoriet geworden onder Apple-liefhebbers. Maar wat als je iPhone 13 reparatie nodig heeft? Of je nu te maken hebt met een iPhone 13 scherm reparatie, een batterij die vervangen moet worden of waterschade, bij MrAgain zorgen we ervoor dat je in contact komt met de beste reparateur voor jouw situatie.

iPhone 13 Scherm Reparatie

Het scherm van de iPhone 13 is ontworpen met de nieuwste technologie, maar zelfs het beste glas is niet onverwoestbaar. Als je scherm beschadigd is of niet meer naar behoren reageert, is een iPhone 13 scherm reparatie waarschijnlijk noodzakelijk. De kosten hiervan kunnen variëren, maar worden vaak bepaald door de prijs van het vervangende scherm en de expertise van de reparateur.

iPhone 13 Batterij Vervangen

De batterij van de iPhone 13 is krachtig, maar na verloop van tijd kan de capaciteit afnemen. Dit kan leiden tot een kortere batterijduur en tragere oplaadtijden. Als je merkt dat je telefoon sneller leeg raakt dan voorheen, kan een iPhone 13 batterij vervanging de oplossing zijn. De kosten hiervan kunnen variëren, maar het is een investering die je telefoon weer als nieuw kan laten aanvoelen. Gemiddeld liggen de kosten voor een nieuwe batterij voor de iPhone 13 tussen de €60 en €100.

iPhone 13 Waterschade

De iPhone 13 heeft een verbeterde waterbestendigheid, maar dit betekent niet dat hij volledig immuun is voor waterschade. Als je telefoon waterschade heeft opgelopen, is het van belang om zo snel mogelijk een specialist te raadplegen. De kosten voor het herstellen van waterschade aan een iPhone 13 kunnen variëren, maar liggen gemiddeld tussen de €50 en €60.

Achterkant iPhone 13 Vervangen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en het kan gebeuren dat niet het scherm, maar de achterkant van je iPhone 13 beschadigd raakt. In zo'n geval is het raadzaam om de achterkant van je iPhone te laten vervangen. De kosten voor een backcover reparatie liggen gemiddeld rond de €320.

iPhone 13 Oplaadpoort Vervangen

Ervaar je problemen met het opladen van je iPhone 13? Het kan zijn dat de oplaadpoort defect is. Voor meer informatie over dit probleem kun je dit artikel raadplegen. Mocht de oplaadpoort inderdaad aan vervanging toe zijn, dan kun je deze laten vervangen door een specialist. De gemiddelde kosten hiervoor vind je hierboven.

Meer over iPhone reparaties

Wil je meer inzicht in iPhone reparaties? Bekijk dan dit uitgebreide artikel waarin we dieper ingaan op het onderwerp.

Veel gestelde vragen

Is een iPhone 13 waterdicht?

Ja, de iPhone 13 heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat hij waterdicht is tot een bepaalde diepte en tijd. Toch is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn met water en vocht.

Hoe lang ontvangt de iPhone 13 nog updates?

Apple biedt doorgaans 5 tot 6 jaar software-ondersteuning voor hun iPhones. De iPhone 13, gelanceerd in 2021, zou dus updates moeten krijgen tot minimaal 2026 of 2027. Voor de meest actuele informatie kun je het beste de officiële Apple-website raadplegen.

Hoe schakel je de iPhone 13 uit?

Om de iPhone 13 uit te schakelen, druk je tegelijkertijd op de zijknop en een van de volumeknoppen totdat de uitschakelschuifregelaar verschijnt. Veeg vervolgens de schuifregelaar om de telefoon uit te schakelen.

Hoe reset je de iPhone 13?

Voor een harde reset van de iPhone 13 volg je de stappen zoals hierboven beschreven voor de iPhone 11. Voor een fabrieksreset ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Zorg altijd voor een back-up voordat je een reset uitvoert.

Wat zijn de kosten voor het vervangen van de batterij van de iPhone 13?

De prijzen kunnen variëren. Raadpleeg het bovenstaande gedeelte voor de huidige prijzen die reparateurs op Mr Again hanteren.

Wanneer is het tijd om de batterij van de iPhone 13 te vervangen?

Als de batterijprestaties afnemen, is het wellicht tijd voor een vervanging. In dit artikel vind je meer informatie over wanneer dit het geval zou kunnen zijn.