Model Image
Model Image

Apple

iPhone 11 Pro reparatie

A2160 (Global)

Released op 20-09-2019
Heeft je iPhone 11 Pro problemen of functioneert hij niet naar behoren? Een deskundige reparateur kan ervoor zorgen dat je toestel in no-time weer perfect werkt. Wij staan klaar om je hierbij te assisteren. Op deze pagina krijg je direct een overzicht van de beschikbare iPhone 11 Pro reparaties en de specialisten die deze kunnen uitvoeren. Bij elke reparateur vind je de tarieven, garantievoorwaarden en beoordelingen, zodat je een geïnformeerde beslissing kunt nemen. Plan eenvoudig online een afspraak in, zodat de expert voorbereid is op je komst en je iPhone 11 Pro in een mum van tijd hersteld is. Aan de slag!

ALLE Apple iPhone 11 Pro REPARATIES

iPhone 11 Pro reparatie kosten

De iPhone 11 Pro is ongetwijfeld een topkeuze onder de smartphones. Maar wat als jouw iPhone 11 Pro een reparatie vereist? Of je nu een schermreparatie, batterijvervanging of waterschadeherstel voor je iPhone 11 Pro nodig hebt, bij MrAgain zorgen we ervoor dat je de perfecte reparateur vindt voor jouw situatie.

 

iPhone 11 Pro Scherm Reparatie

Het scherm van de iPhone 11 Pro is van hoogwaardig glas gemaakt, maar kan nog steeds beschadigen. Mocht je scherm beschadigd zijn of niet meer functioneren, dan is een iPhone 11 Pro schermreparatie wellicht noodzakelijk. De kosten hiervoor kunnen verschillen, afhankelijk van de schade en de gekozen reparateur. De prijs voor een iPhone 11 Pro schermreparatie hangt vaak af van de schermprijs op dat moment.

 

iPhone 11 Pro Batterij Vervangen

Met de tijd kan de batterij van de iPhone 11 Pro zijn kracht verliezen. Dit kan leiden tot een kortere batterijduur en langere laadtijden. Als je merkt dat je telefoon sneller leeg raakt, overweeg dan een iPhone 11 Pro batterijvervanging. De kosten hiervoor kunnen variëren, maar het is een waardevolle investering voor de levensduur van je telefoon. De prijs voor een nieuwe batterij voor de iPhone 11 Pro ligt meestal tussen de €50 en €90, afhankelijk van de leeftijd van het toestel.

 

iPhone 11 Pro Waterschade

De iPhone 11 Pro heeft weliswaar een waterbestendig ontwerp, maar is niet volledig waterdicht. Dit betekent dat waterschade nog steeds een risico vormt, vooral bij volledige onderdompeling. Bij waterschade aan je iPhone 11 Pro is het raadzaam om direct een expert te raadplegen. De kosten voor het herstellen van waterschade aan een iPhone 11 Pro kunnen variëren, maar liggen vaak rond de €40-50.

 

Achterkant iPhone 11 Pro Vervangen

Een val kan ervoor zorgen dat niet het scherm, maar de achterkant van je iPhone 11 Pro beschadigd raakt. In zo'n geval is een backcover reparatie de oplossing. Deze reparaties zijn vaak prijzig, met kosten rond de €320.

 

iPhone 11 Pro Oplaadpoort Vervangen

Laadt je iPhone 11 Pro niet meer goed op? Mogelijk is de oplaadpoort defect. In dit artikel lees je hoe je dit kunt controleren. Als de oplaadpoort inderdaad beschadigd is, kun je deze laten vervangen. De gemiddelde kosten hiervoor vind je hierboven.

 

Bij MrAgain weten we hoe essentieel je iPhone 11 Pro voor je is. Daarom helpen we je graag bij het vinden en vergelijken van betrouwbare reparateurs. Of je nu een schermreparatie, batterijvervanging of waterschadeherstel nodig hebt, je kunt erop vertrouwen dat je de beste service krijgt tegen een eerlijke prijs. Vind vandaag nog de ideale reparateur voor jouw iPhone 11 Pro reparatie.

 

Meer over iPhone reparaties

Benieuwd naar meer informatie over iPhone reparaties? Lees dan dit artikel waarin we dieper ingaan op het onderwerp.

 

Veel gestelde vragen

Hier behandelen we enkele veelgestelde vragen over de iPhone 11 Pro, gerelateerd aan gebruik en mogelijke reparaties.

 

Is een iPhone 11 Pro waterdicht?

Ja, de iPhone 11 Pro heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat het toestel tot 30 minuten en 4 meter diep onder water kan. Echter, slijtage en schade kunnen de waterbestendigheid verminderen, dus voorzichtigheid blijft geboden.

 

Hoe lang zijn er nog updates voor de iPhone 11 Pro?

Apple biedt doorgaans 5 tot 6 jaar software-ondersteuning voor hun iPhones. De iPhone 11 Pro, gelanceerd in september 2019, zou dus updates moeten krijgen tot minimaal 2024 of 2025. Check de officiële Apple-website voor actuele informatie.

 

Hoe zet je een iPhone 11 Pro uit?

Houd de zijknop en een van de volumeknoppen ingedrukt totdat de schuifregelaar verschijnt. Veeg deze om de telefoon uit te schakelen. Als alternatief kun je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet uit' gaan.

 

Hoe reset je de iPhone 11 Pro?

Voor een harde reset druk je snel op de volumeknop omhoog, daarna snel op de volumeknop omlaag en houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt. Voor een fabrieksreset ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Maak altijd een back-up voordat je een reset uitvoert.

 

Hoeveel kost het vervangen van de batterij van de iPhone 11 Pro?

De prijzen variëren, maar de actuele prijzen die reparateurs op MrAgain hanteren, vind je hierboven.

 

Wanneer moet je de batterij van de iPhone 11 Pro vervangen?

Als je batterij minder presteert, is vervanging aan te raden. In dit artikel lees je meer over de tekenen dat je batterij aan vervanging toe is.